Etter flere semestre med sang, kake, konserter og ulike artigheter, må vi med tungt hjerte meddele at vår kjære dirigent Sigbjørn Lund Olsen slutter som dirigent for Bilyd etter dette semesteret😢 Sigbjørn har blitt en stor del av Bilyd, og vi er takknemlige for alt vi har opplevd og ikke minst lært sammen❤️

Dette betyr også at vi ser etter en ny dirigent fra og med januar 2022. Er du personen vi leter etter? Eller har du en musikalsk venn eller bekjent? Dytt hen i vår retning, da vel!

Studentkoret Bilyd kort fortalt: Bilyd består per dags dato av rundt 40 sangglade medisinstudiner (og leger!). Vi øver én gang i uken (tirsdager), og avholder to konserter årlig; julekonsert sammen med mannskoret Foetus Ex Ore, og en egen vårkonsert i mars/april. Vi deltar også på korhelger og har sporadiske oppdrag. Kake og portvin er viktige elementer for Bilyd, og det er kake på hver eneste øvelse!

Send søknad til styret@bilyd.org.ntnu.no 

Søknadsfrist 28. november 2021

Kontakt oss gjerne før dersom du har spørsmål eller vil slå av en prat. Vi biter ikke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s