Studentkoret Bilyd er kvinnekoret på medisin og består per dags dato av ca 45 sangglade medisinstudiner. Vi øver én gang i uken (tirsdager) og avholder to konserter årlig; julekonsert sammen med Foetus Ex Ore i desember og egen vårkonsert i mars/april. Vi deltar også på korhelger og har sporadiske oppdrag. Kake og portvin er viktige elementer for Bilyd, og det er kake på hver eneste øvelse.

Nå skal vår kjære dirigent Marius slutte, og vi trenger en ny person som kan dirigere oss. Er du personen vi leter etter? Eller vet du om noen som kunne passet? I så fall ber vi om at du tar kontakt ved å sende en mail til styret@bilyd.org.ntnu.no. Søknadsfrist er mandag 8. januar, men kontakt oss gjerne før det for en liten prat eller om du har noen spørsmål.23550338_1585611924818493_8773050138410602299_o

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s